Suntem pasionati de inovare, de faurirea drumului spre viitor. Gandim, testam, evaluam si imbunatatim continuu serviciile profesionale pe care le oferim, iar schimbarea e cel mai constant aspect al muncii noastre.

Iar impreuna incercam sa transformam lumea in care traim. Credem ca daca poti visa un lucru, il poti face.

Daca si tu crezi la fel, aplica acum la pozitiile deschise sau inscrie-te in baza noastra de oameni minunati si te contactam atunci cand deschidem un post pe masura abilitatilor tale.

Pozitii deschise

Aplica acum

Daca vrei sa te alaturi echipei Allmetech identifica postul dorit dintre pozitiile deschise in prezent si trimite-ne candidatura ta!

Aplica acum

Orase: Arad, Timisoara, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca

Candidatul ideal

-Studii superioare tehnice finalizate (Inginerie Electrica, Energetica si Informatica Aplicata, Mecanica, Tehnologia Constructiilor de Masini);
-Experienta medie de lucru ca electrician de intretinere utilaje CNC;
-Cunostinte despre limbajul de programare a masinilor unelte CNC – constituie avantaj;
-Citire si interpretare desen tehnic;
-Cunostinte tolerante;
-Cunostinte in conectarea utilajelor CNC la reteaua electrica, cunostinte de parte mecanica, hidraulica, pneumatica;
-Cunostinte medii de limba engleza;
-Disponibilitate de a lucra in deplasare (aproximativ 80% din timp);
-Capacitate foarte buna de relationare cu clientii;
-Gandire analitica, responsabilitate, amabilitate, seriozitate;
-Posesor permis de conducere categoria B.

Descrierea jobului

 • Studiaza documentatia tehnica a utilajelor de instalat;
 • Informeaza clientii cu privire la pregatirile necesare inainte de data punerii in functiune a unuiutilaj nou achizitionat;
 • Instalarea si punerea in functiune a utilajelor clientilor;
 • Interventii service la sediul beneficiarilor;
 • Intocmeste fisele de service cu ocazia fiecarei interventii;
 • Elaboreaza necesarul de piese de schimb;
 • Relationeaza cu furnizorii de servicii si piese de schimb prin e-mail sau telefon;
 • Arhiveaza fizic si electronic rapoartele de vizita, certificatele de garantie, procesele verbale de instalare si punere in functiune.

Beneficii

Catering la pranz;

 • Asigurare de sanatate;
 • Training-uri de formare profesionala interne si la furnizori;
 • Prime;
 • Masina de serviciu in interes personal;
 • Beneficii de fidelizare personalizate.

Cum e sa lucrezi cu noi?

Daca esti pasionat de profesia ta, obisnuiesti sa visezi si sa-ti pui in aplicare visele, atunci vei fi fericit in echipa noastra. Cunoaste-i pe cativa dintre oamenii minunati care lucreaza in Allmetech si povestile lor.

Imi place foarte mult sa lucrez in Allmetech. E multa munca, dar satisfactia si suportul din partea firmei si al colegilor e fantastic. Mai ales satisfactia atunci cand se finalizeaza cu succes un proiect mare. Apreciez ca Allmetech imi da posibilitatea sa ma dezvolt in directia aleasa de mine. Adica initiativele imi sunt apreciate si incurajate, nu ma simt ca o rotita intr-un mecanism, ci ca o persoana valorizata ca atare. Apoi, imi place ca nu sunt niciodata singur, Allmetech imi da libertatea sa fac ceea ce consider ca e mai bine si ma sustine oricand am nevoie. As sublinia si sentimentul ca faci parte dintr-o familie, atat intre colegi, cat si cu clientii, sunt foarte bine primit peste tot. Chiar s-au cimentat relatii stranse cu clientii. Toate acestea contrabalanseaza faptul ca e mult de munca si face ca munca in sine sa fie usoara si placuta.

Andrei Oiaga, Business Development Manager Allmetech

O atmosfera pozitiva si o echipa foarte primitoare. Aceasta a fost prima impresie pe care mi-am facut-o despre ceea ce este Allmetech. Profesionalismul si procedurile care fac parte din activitatea firmei mi-au oferit cadrul propice pentru dezvoltarea si cresterea mea profesionala. Iar pe langa acestea, Allmetech ofera un spatiu confortabil, care ma inspira spre calitate si inovatie.

Simona Bosincianu, Specialist Resurse Umane Allmetech

Obisnuim sa ne creionam zilele, experientele, trairile in functie de oamenii care ne inconjoara si activitatile pe care le desfasuram. Activitatea desfasurata alaturi de echipa Allmetech si valorile promovate in carul firmei m-au ajutat sa parcurg cu entuziasm si incredere provocarile vietii profesionale. Cei noua ani petrecuti alaturi de echipa Allmetech constituie cu succes doua albume reprezentative peste care, daca imi arunc privirea, am parte de sentimente de implinire si incredere profesionala, de bucuria de a cunoaste oameni dedicati si energici.

Vasile Bulboaca, Manager aplicatii Allmetech

Mi-am creat propriul drum profesional in Allmetech si apreciez libertatea de exprimare pe care o am, fara teama de a fi „tras de ureche”. Am gasit aici o echipa tanara, exuberanta si dinamica, care pe langa profesionalism si dedicare la locul de munca se distreaza si petrece! Toate la timpul lor, toate la 100%.

Florian Marin, Business Development Manager Allmetech

Cand m-am angajat la Allmetech m-am acomodat foarte repede fiindca am fost ajutat de echipa, am gasit oameni prietenosi, de ajutor si foarte profesionisti. Apreciez viteza cu care mi se raspunde la solicitari din partea colegilor si a managementului; si as sublinia impactul pozitiv pe care il are asupra mea programul flexibil. Poate cel mai mult pretuiesc senzatia de normalitate; am lucrat mult timp in Germania si acolo respectul pentru munca si angajat e prezent peste tot si ma bucur ca am regasit aceleasi valori si in Allmetech.

Marian Moron, Consultant Tehnic

Ce apreciez la a fi angajata in Allmetech e modul in care sunt tratata, adica sunt un profesionist ale carui pareri conteaza. Apreciez ca nu exista decizii dictatoriale, toate proiectele si obiectivele se stabilesc impreuna. E un sistem democratic si in acelasi timp vizionar de management, care imi place. La intrarea in firma am apreciat foarte mult ajutorul colegilor: oameni calzi, prietenosi, binevoitori, care mi-au raspuns cu rabdare la intrebari. Valorile companiei sunt foarte solide, cu accent pe cooperare, intelegere, respect fata de angajati si clienti. Sunt incurajata sa ma dezvolt profesional si personal; de exemplu, intru in contact cu oameni de la companii precum Siemens sau Emco. In concluzie, Allmetech e o companie pentru care imi face placere sa lucrez, vin cu drag in fiecare dimineata la birou.

Monica Cretu, Coordonator marketing Allmetech

Pentru mine Allmetech nu reprezinta un loc de munca ci un mod de viata! Fac ce imi place, colaborez cu oameni frumosi, ma dezvolt personal si profesional, invat in fiecare zi lucruri noi si transform vise in realitate! Am crescut impreuna cu Allmetech si simt ca oportunitatile si provocarile pe care le am in fiecare zi in aceasta firma ma ajuta sa cresc!

Ramona Rosca, Manager general Allmetech