Allmetech va ofera Cursuri CNC –  perfectionare si calificare pentru operare si programare masini CNC. Compania Allmetech este autorizata de ANC ca formator de formare profesionala.

Intrebari frecvente

In functie de tipul de curs ales, cunostintele sunt de tipul: notiuni introductive privind operarea masinilor unelte, sisteme de coordonate ale masinilor unelte, domeniile de operare ale masinilor unelte, programarea regimurilor de aschiere, comenzile auxiliare de baza, compensarea sculelor, corectia sculelor, programe, comenzile de deplasare de baza, aplicatii practice.
Cursurile folosesc operatorilor si programatorilor care lucreaza pe masini unelte cu comanda numerica si doresc sa-si imbunatateasca cunostiintele teoretice si practice. De asemenea, cursurile folosesc si tinerilor la inceput de drum care doresc sa se specializeze in domeniul prelucrarilor mecanice ca operatori si programatori.
Dupa aceste cursuri, cursantii se pot angaja in firme care activeaza in domeniul automotive, aero-spatial, matriterii. Mai mult, Allmetech sustine cursantii cu rezultate bune pentru a-i ajuta sa gaseasca un loc de munca in tara sau in strainatate.
Cursurile de calificare si perfectionare operator CNC sunt autorizate ANC.
Cursurile se pot face la sediul companiilor pe echipamentele pe care le au in dotare sau la sediul Allmetech pe echipamentele urmatoare:
  • Centru de frezare CNC in 3 axe – MILL 55 cu sistem interschimbabil
  • Strung CNC – TURN 60 cu sistem interschimbabil
  • Licente multiple de Fanuc, Siemens, Haidenheim si Winmax 5 (Hurco)
  • Licente de proiectare si programare NX CAD CAM de la SIEMENS

Limbaje disponibile: Fanuc, Siemens, Haidenheim, Winmax 5, Fagor

Trainingurile se desfasoara la sediul clientilor sau in una din locatiile in care Allmetech organizeaza cursuri: Iasi si Timisoara.

In functie de curs, acesta se finalizeaza cu certificat de participare sau diplome recunoscute de ANC pentru cursurile de calificare si perfectionare.
  • Know-how practic de la traineri cu experienta in productie
  • Eficienta in programul de invatare prin adaptarea trainigurilor la nevoile companiei dumneavoastra
  • Accesul la mai multe limbaje de programare in aceeasi locatie
  • Posibilitatea de a face training pe utilaje de ultima generatie fara a va bloca productia
  • Angajati mai motivati prin faptul ca au posibilitatea sa invete si sa devina mai performati