Prin proiectul de finantare „Creșterea competitivitatii și sprijinirea dezvoltarii societatii bazate pe cunoaștere prin perfectionare continua a angajatilor„, firma noastra a obtinut o finantare europeana 1n valoare de 1 milion de EUR.

Obiectivul pe care ii urmarim consta în dotarea și modernizarea centrului nostru de training și în organizarea în decurs de 24 luni a unui numar de 65 de cursuri de perfectionare in operarea de mașini-unelte cu CNC pentru 651 persoane.

Cursurile se vor desfașura în cadrul Centrului nostru de training din Iași, localizat în incinta Universitatii Tehnice Gh. Asachi sau la sediul firmei dvs. cu conditia sa ne puneti la dispozitie dotarea necesara și sa strangeti (din firma dvs. sau împreuna cu alte firme din zona dvs.) o grupa de minim 10 persoane.

Costurile pentru organizarea cursurilor și catering-ul pentru participanti sunt finantate in totalitate prin proiect.

Cursurile au o durata de 117 ore impartite în 15 zile lucratoare, contin 38 ore de teorie și 79 ore de practica și se finalizeaza cu certificat de absolvire, tip perfectionare, recunoscut de catre Ministerul muncii, solidaritatii sociale și familiei și Ministerul educatiei, cercetarii și tineretului pentru ocupatia de „operator la mașini-unelte cu comanda numerica„, COD COR 722323.

Centrul nostru de training are în dotare un centru vertical de frezare CNC – Emco Concept MILL 55 dotat cu comenzi numerice Fanuc, Siemens și Heidenhain, precum și un strung CNC – Emco Concept Turn 60 dotat cu comenzi numerice Fanuc și Siemens.

Obiectivul pe care ii urmarim prin implementarea proiectului consta 1n sprijinirea dezvoltarii societatii bazate pe cunoaștere prin perfectionare continua a angajatilor, de aceea va rugam sa tineti cont de faptul ca persoanele absolvente ale cursului de operator CNC trebuie sa demonstreze ulterior 1mbunatatirea nivelului de cunoștinte teoretice și practice la locul de munca și prin urmare, sa aiba șanse de promovare pe o pozitie superioara 1n cadrul societatii dvs.

În cazul in care sunteti interesati sa va inscrieti la acest curs va rugam sane contactati.