Allmetech este un nume nou pentru Demo Metal si, in acelasi timp, renumit in industrie. Compania se lauda cu peste 9 ani de experienta in realizarea si implementarea proiectelor de investitii in domeniul industrial, peste 300 de clienti, peste 120 de proiecte de finantare aprobate si implementate cu success si peste 600 de angajati instruiti in centrul tehnic de formare profesionala pe care l-a infiintat. In 2013, Allmetech a mai facut un pas si a decis sa le dea intalnire clientilor la Demo Metal.

Ce v-a determinat sa va alaturati altor nume mari care au participat si anul trecut la unicul eveniment din Romania dedicat industriei de prelucrare a metalelor?

Ramona Rosca, Manager Partner Allmetech: Firma noastra si-a construit de-a lungul timpului o strategie de marketing bazata pe dezvoltarea relatiilor cu clientii si pe stabilirea de parteneriate reciproc avantajoase cu colaboratorii. Pe langa intalnirile pe care le avem periodic cu clientii si partenerii nostri, incercam sa fim in permanenta aproape de ei, informandu-i periodic cu privire la ofertele noastre de produse si servicii. Demo Metal ni s-a parut inca de anul trecut, cand am vazut calitatea vizitatorilor, un targ cochet, restrans, cu focus pe domeniul prelucrarilor mecanice si care ofera expozantilor posibilitatea de a dezvolta cu usurinta contacte cu vizitatorii, prin prezentarile ce au loc in zona de know-how, dar si prin evenimentele organizate dupa terminarea targului. Un avantaj il reprezinta de asemenea Zona Demo, in care participantii pot sa faca demonstratii practice pe utilajele pe care le expun, aceasta fiind cea mai buna metoda de a prezenta avantajele acestora. Urmarind feedback-ul pe care l-ati primit de la participantii si expozantii de anul trecut, decizia noastra si a furnizorilor nostri a fost definitiva si irevocabila, considerand Demo Metal cea mai buna alegere pentru a fi mai aproape de clientii nostri.

Cum veti convinge publicul specialist ca Allmetech e cea mai buna alegere? Care considerati ca sunt atuurile companiei in fata concurentei?

Ramona Rosca, Manager Partner Allmetech: Firma Allmetech nu este un simplu distribuitor de masini unelte. Asa cum reiese si din logo, Allmetech ofera “smart industrial solutions”. Cu alte cuvinte, noi oferim solutii complete tuturor firmelor din domeniul prelucrarilor mecanice care doresc sa investeasca in utilaje industriale. Solutiile pe care le oferim imbina consultanta tehnica de specialitate pentru alegerea utilajelor potrivite fiecarei aplicatii cu consultanta financiara pentru gasirea solutiei de finantare potrivite. Solutiile noastre includ, de asemenea, serviciile complementare care fac posibila utilizarea masinilor si folosirea lor de catre personalul autorizat – si ma refer aici la instalare, punere in functiune, dotare, service prompt si de calitate in perioada de garantie si post garantie, piese de schimb.

Atuurile firmei noastre se refera la posibilitatea de a oferi servicii integrate asa cum au fost descrise mai sus, dar, nu in ultimul rand, la implicarea firmei noastre in proiectele de formare profesionala dezvoltate de Teaching, prin cele 3 centre de training: economic, lingvistic si tehnic. In parteneriat cu Teaching, avem posibilitatea sa oferim clientilor nostri cursuri de operare si programare CNC intr-un centru de training dotat cu utilaje si software de ultima generatie. Allmetech investeste in educatie prin organizarea de cursuri pentru studentii din domeniul tehnic si dezvolta permanent parteneriate cu universitatile tehnice din tara pentru a crea o legatura cat mai stransa intre mediul academic si firmele din domeniul prelucrarilor mecanice.

Cat de necesara este organizarea unui astfel de eveniment specializat in Romania?

Ramona Rosca, Manager Partner Allmetech: Orice targ reprezinta un prilej excelent pentru vizitatori de a afla noutatile in domeniu si de a-i cunoaste personal pe colaboratorii lor iar pentru expozanti de a-si prezenta produsele si serviciile si de a-si pune in evidenta atuurile. Cred ca Demo Metal este primul targ cu adevarat specializat pe domeniul prelucrarilor mecanice si care ii ajuta pe toti participantii sa-si atinga obiectivele. Acest lucru se poate vedea cu claritate din rezultatele pe care le-a prezentat la prima sa editie ce a avut loc in 2012. Aproape 50% din participanti s-au declarat multumiti iar acesta este un rating foarte bun pentru o prima editie. Buna organizare, mediul deschis, cadrul restrans, posibilitatea de a face prezentari, zona demo, posibilitatile de promovare, sunt din punctul meu de vedere atuurile acestui eveniment specializat si care au determinat pe cei in domeniu sa aleaga Demo Metal. Cred ca acest targ s-a nascut la momentul potrivit si va reprezenta un liant intre jucatorii industriei de prelucrari mecanice.

header demo metal 2013