E
[M]CONOMIA sau cum poti sa obtii PRODUCTIVITATE MAXIMA?

Nu stiu cati dintre voi ati auzit despre grupul de firme EMCO, de aceea va propun un articol despre aceasta companie de origine austriaca, cu o experienta de peste 60 de ani in productia de masini unelte.

Evolutia si eficienta in inginerie sunt doua caracteristici care descriu cel mai bine EMCO, cel mai mare producator de masini-unelte din Salzburg, Austria, care si-a castigat reputatia internationala prin solutiile inovatoare pe care le-a dezvoltat in procesele de strunjire, frezare si prelucrare in general, oferite odata cu programele de training la nivel global. In dezvoltarea tehnologiilor sale, EMCO urmareste intotdeauna sa ofere fiecarui client solutii personalizate in functie de bugetul si cerintele sale, dar in acelasi timp economice de tip cost eficient- productivitate ridicata. Grupul EMCO este prezent pe piata din 140 de tari cu o gama de produse unice in Europa, de la masini conventionale de strunjire si frezare pana la masini CNC, centre CNC de frezare si strunjire si centre de frezare si burghiere la viteze mari.

Made in Europe este eticheta cu care EMCO se mandreste intr-o perioada cand piata romaneasca este suprasaturata de produsele Made in China. Produsele companiei sunt dezvoltate in Europa centrala, folosindu-se exclusiv componente care apartin unor branduri europene de renume. Astfel, se atinge un raport calitate-pret foarte bun, care garanteaza inalta calitate a produselor.

Consultanta si calitatea oferita in toate ariile transforma EMCO intr-o retea globala de specialisti pregatiti in domenii relevante. Specialistii din cadrul grupului garanteaza implementarea optima a masinilor-unelte achizitionate si solutii de automatizare care vin in intampinarea clientilor. Prin intermediul aplicatiilor oferite si a trainingurilor personalizate, clientii pot invata cu usurinta modul optim de operare a acestor masini.

Optimizarea calitatii face parte din viziunea companiei de a atinge nivelul de excelenta in toate aspectele activitatii sale, prin livrarea de produse care sa poata concura cu mandrie cu marcile puternice de pe pietele interne si europene. EMCO este certificata cu cel mai nou standard de calitate ISO 9001:2008, obtinut in urma unui audit riguros si amanuntit. Optimizarea, organizarea, eficienta, calitatea, consultanta, modularitatea produselor reprezinta impreuna responsabilitatile pe care EMCO si le asuma ca o companie producatoare de masini-unelte, orientata catre performanta si beneficii generate direct clientilor.

Toate acestea demonstreaza ca sloganul Designed for your ProfitCreat pentru profitul TAU nu este doar o promisiune nefondata.