Încarc Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Allmetech va invita la un tur al expozitiei internationale EMO Hannover, cel mai mare targ de masini si utilaje pentru prelucrarea metalelor

Inscrie-te acum
Organizat o data la 4 ani, EMO Hannover 2017 reprezinta cel mai important eveniment european dedicat industriei prelucrarilor mecanice (1899 expozanti). La EMO se lanseaza cele mai noi trenduri in Industry 4.0, cele mai noi tehnologii si masini unelte si este considerat un eveniment de neratat al industriei.

Impreuna cu Allmetech, veti vizita companii precum Hurco, Emco, Zimmer&Kreim, Heller, Roeders, Sunnen si o multime de alte companii importante din industria prelucrarilor mecanice.

La EMO e cel mai bun moment pentru a vedea si testa noutatile industriei, iar impreuna cu Allmetech vizita va fi mai placuta, mai usoara si mai utila.

EMO e cel mai important eveniment din industria noastra. Nu trebuie ratat.” – Onut Iliescu, manager general Tehnic media

Ce inseamna inscrierea?

Turul expozitiei inseamna 2 zile pline de vizite. Intrarea in expozitie in ambele zile este asigurata de Allmetech. De asemenea, traducerea intrebarilor dumneavoastra adresate producatorilor, precum si intermedierea discutiior este asigurata. Iar participarea impreuna cu alte companii romanesti inseamna o eficientizare a vizitei la EMO si mai putine griji pentru dumneavoastra. Va puteti concentra pe absorbirea noutatilor si pe aspectele care va intereseaza cu adevarat, fara sa va preocupati de modul in care ajungeti la expozitie sau cum sa va orientati in interior.

Care este termenul limita de inscriere?

15 august 2017

Numar locuri disponibile

15

Harta evenimentului

harta eveniment emo hannover allmetech

Detalii suplimentare

Monica Cretu – monica.cretu@allmetech.com / +40 732.050.050

Inscrie-te acum pentru turul EMO!

Distribuie acest articol pe oricare din canalele de social media