Loading Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Inspiratie pentru 2019 la Open Days EMCO

Inscrie-te acum

2018 a fost un an foarte productiv pentru industria prelucrarii metalului si mai sunt doar cateva saptamani pana la final de an. O buna planificare pentru 2019 va asigura jumatate din succesul de anul viitor.

Iata cele mai importante evenimente pregatite pentru dumneavoastra de producatorul austriac EMCO la Zilele portilor deschise de la sediul din Hallein, Austria:

  • Demonstratii, prezentari de noi utilaje si automatizari, precum si prelucrari de mare complexitate: frezari tronconice, strunjiri interpolate, prelucrarea arborilor cotiti, a buzunarelor si a canalelor, precum si multe altele.
  • Turul fabricii EMCO
  • Intrebari si raspunsuri dedicate

Vizita se va incheia cu cateva ore de destindere in frumosul oras Salzburg, situat la cativa kilometri departare de sediul EMCO.

„Recomand participarea la astfel de evenimente, este o experienta care nu poate sa aduca decat beneficii; contactul direct cu producatorul ”la el acasa” aduce mult mai mult decat alte experiente.” Ovidiu Bucsa, Export Manager, Ramoss com

„Zilele portilor deschise sunt o experienta noua, foarte utila. Recomand acest eveniment, e o experienta care merita traita.” Tiberiu Malciu, Machining Workshop Manager, Avioane Craiova S.A.

Cine este EMCO?

EMCO este o companie de origine austriaca cu o experienta de peste 70 de ani in productia de masini unelte. Se remarca printr-o gama foarte variata de produse si au ca avantaje solutiile la cheie pe care le ofera, plus garantia calitatii unor utilaje produse 100% in Europa.

Cui se adreseaza evenimentul?

Daca sunteti manager de companie sau director tehnic si vreti sa va convingeti de calitatea masinilor-unelte EMCO sau doriti sa vedeti cele mai noi inovatii ale acestui producator, atunci Open Days EMCO va fi o experienta pe care nu o veti uita.

Organizarea evenimentului

  • Transport cu avionul
  • Costuri incluse in invitatie: cina festiva
  • Costuri care nu sunt incluse in invitatie: transport, cazare
  • Numar locuri disponibile: 15

Detalii suplimentare

Monica Cretu – monica.cretu@allmetech.com / +40 732.050.050

Va asteptam sa testati ultimele inovatii la Open Days EMCO!