Încarc Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Inscrie-te din timp la Open Days Hurco!

Inscrie-te acum

Descriere eveniment:

Open Days Hurco e o experienta care merita traita. Producatorul de masini-unelte CNC isi deschide portile si ne arata “pe viu” nivelul foarte ridicat de tehnologie inglobat in masinile-unelte. Hurco impresioneaza prin traditia indelungata, precum si prin inovatiile aduse masinilor-unelte.

Recomand participarea la astfel de evenimente, este o experienta care nu poate sa aduca decat beneficii; contactul direct cu producatorul ”la el acasa” aduce mult mai mult decat alte experiente.” Ovidiu Bucșa, Export Manager, Ramoss com

Zilele portilor deschise sunt o experienta noua, foarte utila. Recomand acest eveniment, e o experiență care merită trăită.” Tiberiu Malciu, Machining Workshop Manager, Avioane Craiova S.A

Numar locuri disponibile:

15

Cine este Hurco?

HURCO este o companie de origine americana cu o experienta de peste 40 de ani in productia de masini unelte cu comanda numerica. Solutiile oferite sunt potrivite pentru productia de piese unicat si serii mici, pentru matriterii si scularii.

Cui se adreseaza:

Daca esti manager de companie sau director tehnic si vrei sa te convingi de calitatea masinilor-unelte Hurco sau vrei sa cunosti un producator global de masini-unelte, atunci iti va parea bine ca ai dat curs acestei invitatii.

Detalii suplimentare

Monica Cretu – monica.cretu@allmetech.com / +40 732.050.050

Inscrie-te acum si rezerva-ti locul la Open Days Hurco!

Distribuie acest articol pe oricare din canalele de social media