hyperturn
Strunguri CNC cu doua turele si doua universal – Hyperturn

O gama de utilaje “state-of-the-art” care combina tehnologiile de strunjire si frezare.
Beneficiul: cresterea productivitatii in prelucrarea pieselor complexe.
Echipamentul: de cea mai inalta precizie, avand ax Y si ax B, precum si cele mai recente tehnologii de control si de unitate.
Combinate cu solutii la cheie inovatoare: solutii imbatabile ale industriei de masini-unelte.

Solicita oferta personalizata
maxxturn
Strunguri CNC cu o turela si doua universale – Maxxturn

Solutia perfecta pentru prelucrare economica, asigura masinare complet. Cu echipamentul sau cuprinzator, seria MAXXTURN are tot ceea ce isi doreste clientul pentru a produce piese strunjite si frezate eficient – in termeni de precizie precum si din punct de vedere al pretului. Punctul forte este axul Y foarte rigid cu scala larga – pentru capacitatile de prelucrare aproape nelimitate, cu o precizie maxima.

Solicita oferta personalizata
vturn
Strunguri CNC verticale – VTurn

Conceput pentru prelucrari grele, seria VT este echipata cu un sistem integrat de auto-incarcare. Garanteaza productivitate ridicata, precizie ridicata la functionare. Raport calitate-pret excelent, aplicatii extinse.

Solicita oferta personalizata
emcomill
Centre verticale de frezare in 3 axe – Emcomill E Series

Extinzand promisiunea „Design to cost” la „Conceput pentru a raspunde costurilor si pietei”, EMCO a continuat seria sa de succes EMCOTURN E25 / E45 / E65 prin dezvoltarea unor noi modele de masini de strunjire. Generatia EMCOMILL Serie E de strunguri in 3 axe raspunde provocarii de frezare cu CNC pentru mici dimensiuni, de serie medie, la o valoare imbatabila pentru piata.

Solicita oferta personalizata
maxxmill
Centre verticale de frezare in 5 axe – Maxxmill

Maxxmill este centrul ideal de frezare vertical, pentru prelucrarea pe 5 laturi a pieselor in productie de serii mici sau medii. Este aparatul perfect pentru ateliere, intreprinderi industriale (de exemplu, furnizori de automobile), companii generale de inginerie mecanica si facilitati de formare continua.

Solicita oferta personalizata
concept-turn
Strunguri si Freze CNC educationale

Masinile educationale de strunjit si masinile educationale de frezat ofera calitate si versatilitate. EMCO a introdus un concept unic in formarea pe masini unelte: sistemul de control interschimbabil. Acest sistem permite utilizatorilor ca pe aceeasi masina sa opereze limbaje de programare diferite.

Solicita oferta personalizata
concept-turn
Strunguri CNC gama S-Line

Pentru producatorii din piese din metal care cauta masini-unelte de calitate superioara si preturi rezonabile, EMCO S Line are strunguri care ofera tehnologie de ultima generatie. Spre deosebire de alte masini-unelte CNC, Emco S Line aduce in procesele de productie calitatea garantata a unui utilaj produs 100% in Europa.

Comanda acum