Prin dezvoltarea unor parteneriate durabile cu furnizori de marca, producatori de masini-unelte, scule si utilaje, precum si software de proiectare-programare, solutii de automatizare, ne pozitionam pe piata Romaniei ca furnizor de solutii tehnice complete si integrate.

Valorile noastre

Responsabilitate
Respect
Evolutie
Ne pasa

Viziune

Suntem primii care aducem si integram azi tehnologia de maine.

Misiune

Evoluam impreuna pentru a oferi solutiile potrivite prin suport continuu si tehnologii moderne.

Clienti
Ne dorim ca relatiile cu companiile-client cu care colaboram sa fie durabile, calde si sa evolueze in directia celor mai noi si eficiente tehnologii industriale. Cea mai mare multumire pentru noi o reprezinta clientii multumiti, care apeleaza din nou la noi pentru un up-grade tehnologic sau ne recomanda altor parteneri. Ne dorim ca impreuna sa plasam Romania drept un punct de interes pe harta industriala internationala.

Echipa
Vrem ca Allmetech sa fie un loc placut de lucru, in care oamenii sunt inspirati sa-si atinga potentialul si sa se dezvolte pe toate planurile. Promovam o atmosfera de prietenie, intelegere, inovare si responsabilitate. Suntem intr-adevar o echipa, ne sustinem, ne ajutam, ne dezvoltam continuu ca oameni si ne simtim formidabil impreuna.

Parteneri
Impreuna cu companiile producatoare si furnizoare din Europa si America dorim sa aducem cat mai repede in Romania cele mai noi tehnologii si trenduri industriale astfel incat industria romaneasca sa se pozitioneze la un nivel competitiv pe piata internationala.

Comunitate
Dorim sa ne implicam activ, deschis si responsabil in cresterea societatii romanesti. Organizam cursuri de formare in CNC pentru a creste nivelul cunostintelor profesionale din acest domeniu.

Mediu
Ne angajam sa folosim si sa promovam tehnologiile cele mai prietenoase cu mediul si ne straduim sa economisim resursele naturale astfel incat sa asiguram o crestere industriala durabila si de sustinere a mediului.

In ultimii ani evolutia mediului de afaceri ne-a scos din zona de confort si ne-a impins spre depasirea granitelor geografice, intr-un context care ne provoaca sa fim din ce in ce mai competitivi.
Fie ca vorbim de industria de prelucrare a metalelor, roboti industriali, cercetare-dezvoltare, formare profesionala, proiectare-programare, distribuire de masini unelte, consultanta si service, activitatea zilnica ne deschide noi oportunitati.

Ne caracterizeaza dinamismul, privim spre viitor si gradul de adoptie al celor mai recente tendinte in tehnologie creeaza premisele pentru performanta.
Cresterea calitatii si a productivitatii se pot obtine prin modernizare si implementarea proceselor automatizate.

Cu peste 14 ani de experienta in domeniul prelucrarii metalelor, ne-am propus sa devenim partenerul dedicat al companiilor in calatoria catre Industria 4.0.

Promovam activ digitalizarea proceselor de proiectare si productie, oferind consultanta si know-how, servicii complexe asigurate la cele mai inalte standarde de echipa noastra de specialisti.
Pretuim oamenii pe care ii formam profesional in cadrul Centrului de Training Tehnic, special conceput pentru dezvoltarea echipelor de specialisti ai clientilor nostri.

Educatia tehnica joaca un rol fundamental in formarea unei generatii europene, deoarece reprezinta cheia dezvoltarii unei societati a comunicarii, a schimbului de idei si valori.
Astfel se va realiza un mijloc de cunoastere si conservare a identitatii industriale atat a cursantilor, cat si a firmelor din care provin.

Prin cursurile CNC, punem în valoare adevaratul potential al specialistilor prin cele mai actuale si eficiente solutii tehnologice si inspiram inovatia prin servicii profesionale de cercetare-dezvoltare.
Obiectivul actualelor tendinte graviteaza in jurul a trei elemente esentiale: accesarea tehnologiilor specifice pentru aplicatiile Industriei 4.0, integrarea lor cu activele existente si sustinerea companiilor mici si mijlocii in demersul lor de a investi in modernizarea capacitatilor de productie.

Industria 4.0 se axeaza pe digitalizarea de la un capat la altul a tuturor activelor fizice si proceselor precum si integrarea in ecosisteme digitale impreuna cu partenerii din lantul valoric.
Managementul si analiza datelor reprezinta o capacitate de baza pentru Industria 4.0, iar aplicatiile sunt facilitate de tehnologii specifice.

De la bun început am fost devotati unei dezvoltari sustenabile: pentru a depasi asteptarile clientilor si a livra servicii de calitate, suntem conectaţi la ceea ce numim “inovatie si investitie în viitor”.
Raspundem provocarilor clientilor nostri care doresc sa construiasca facilitati de productie durabile, oferindu-le solutii customizate si invatandu-i sa vorbeasca cu masinile.

De fiecare data ne indeplinim cu entuziasm misiunea de a fi un furnizor local de “Smart Industrial Solutions” pentru orice companie care isi doreste sa performeze intr-un mediu de business global.
Pe langa echiparea clientilor nostri cu masini-unele si abilitati tehnice necesare, le punem la dispoziţie şi servicii de consultanta, mentenanta, testare de produs, pentru a optimiza timpii de productie si alti indicatori de performanta urmariti.

Am avut onoarea sa colaboram cu clienti din diverse domenii, precum producatori de piese si repere metalice, sculerii, matriterii, industria de automobile si aerospatiala, institutii de invatamant profesional.
Prin urmare, printre cuvintele ce definesc misiunea si activitatea noastra se numara: PROGRESUL, DEDICAREA, FLEXIBILITATEA, INOVAŢIA, PASIUNEA si RESPECTUL.

Ne mandrim cu o echipa dinamica si tanara, care a crescut odata cu compania si care ajuta compania sa creasca!

Responsabilitate sociala

Credem ca e important sa ne implicam deschis, activ şi responsabil in comunitatea din care facem parte. Astfel, ne canalizam eforturile in doua directii: formare profesionala si proiecte sociale.

Prin formarea profesionala oferim o platforma unica de voluntariat pentru studenti, prin care acestia se dezvolta profesional in domeniul industrial. De asemenea, invata sa duca la bun sfarsit proiecte, sa negocieze si sa cunoasca oameni noi, abilitati care le catalizeaza cariera.

Prin proiectele sociale ajutam copiii proveniti din familii defavorizate, tinerii talentati care nu dispun de sustinere financiara si batranii fara ajutor. Nu suntem decat o picatura dintr-un ocean de binefaceri, dar credem ca fiecare strop de bine face diferenta.