quote-ramona

Cu misiunea de a evolua continuu pentru a oferi clientilor nostri suport in implementarea tehnologiilor de ultima ora, ne pozitionam pe piata ca furnizor de solutii tehnice complete si partener de incredere in calatoria catre Industria 4.0.

Ne caracterizeaza dinamismul, privim spre viitor si consideram ca viteza de absorbtie al celor mai recente tendinte in tehnologie creeaza premisele pentru performanta.

Fie ca vorbim de industria de prelucrare a metalelor, roboti industriali, cercetare-dezvoltare, formare profesionala, proiectare-programare, distribuire de masini unelte, consultanta si service, activitatea zilnica ne deschide noi oportunitati.

Tratand clientii si furnizorii cu respect si responsabilitate, am dezvoltat de-a lungul anilor parteneriate de success care ne-au ajutat sa ne dezvoltam sustenabil.

Printre cuvintele ce definesc misiunea si activitatea noastra se numara: PERFORMANTA, PROGRESULIMPLICAREAINCREDEREA, FLEXIBILITATEA si INOVAŢIA

Ne mandrim cu o echipa dinamica si tanara, care a crescut odata cu compania si care ajuta compania sa creasca!

Ramóna Knuth-Rosca , Managing Partner

Incepand cu luna martie 2012, ALLMETECH® a obtinut certificarea SR EN ISO 9001:2008, de la TUV Rheinland Romania, certificat ce atesta calitatea sistemului de management implementat in cadrul companiei noastre.

Valorile noastre

Respectul
Încrederea
Corectitudinea
Responsabilitatea
Evoluție
Pasiune

Viziune

Avem viziunea de a fi un partener de încredere în domeniul prelucrărilor mecanice.

Misiune

Avem misiunea de a oferi soluții tehnice potrivite și suport tehnic profesionist tuturor firmelor care fac prelucrări mecanice prin așchiere.

Clienti

Ne dorim ca relatiile cu companiile-client cu care colaboram sa fie durabile, calde si sa evolueze in directia celor mai noi si eficiente tehnologii industriale. Cea mai mare multumire pentru noi o reprezinta clientii multumiti, care apeleaza din nou la noi pentru un up-grade tehnologic sau ne recomanda altor parteneri. Ne dorim ca impreuna sa plasam Romania drept un punct de interes pe harta industriala internationala.

Echipa

Vrem ca Allmetech sa fie un loc placut de lucru, in care oamenii sunt inspirati sa-si atinga potentialul si sa se dezvolte pe toate planurile. Promovam o atmosfera de prietenie, intelegere, inovare si responsabilitate. Suntem intr-adevar o echipa, ne sustinem, ne ajutam, ne dezvoltam continuu ca oameni si ne simtim formidabil impreuna.

Parteneri

Impreuna cu companiile producatoare si furnizoare din Europa si America dorim sa aducem cat mai repede in Romania cele mai noi tehnologii si trenduri industriale astfel incat industria romaneasca sa se pozitioneze la un nivel competitiv pe piata internationala.

Comunitate

Dorim sa ne implicam activ, deschis si responsabil in cresterea societatii romanesti. Organizam cursuri de formare in CNC pentru a creste nivelul cunostintelor profesionale din acest domeniu.

Mediu

Ne angajam sa folosim si sa promovam tehnologiile cele mai prietenoase cu mediul si ne straduim sa economisim resursele naturale astfel incat sa asiguram o crestere industriala durabila si de sustinere a mediului.