Prin proiectul de finantare „Cresterea competitivitatii si sprijinirea dezvoltarii societatii bazate pe cunoastere prin perfectionare continua a angajatilor”, firma noastra a obtinut o finantare europeana in valoare de 1 milion de EUR.

Obiectivul  pe care il urmarim consta in dotarea si modernizarea centrului nostru de training si in organizarea in decurs de 24 luni a unui numar de 65 de cursuri de perfectionare in operarea de masini unelte cu CNC pentru 651 persoane.

Cursurile se vor desfasura in cadrul Centrului nostru de training din Iasi, localizat in incinta Universitatii Tehnice Gh. Asachi sau la sediul firmei dvs cu conditia sa ne puneti la dispozitie dotarea necesara si sa adunati (din firma dvs sau impreuna cu alte firme din zona dvs) o grupa de minim 10 persoane.

Costurile pentru organizarea cursurilor si catering-ul pentru participanti sunt finantate in totalitate prin proiect.

Cursurile au o durata de 72 ore impartite in 10 zile lucratoare, contin 24 ore de teorie si 48 ore de practica si se finalizeaza cu certificat de absolvire, tip perfectionare, recunoscut de catre Ministerul muncii, solidaritatii sociale si familiei si Ministerul educatiei, cercetarii si tineretului pentru ocupatia de „operator la masini unelte cu comanda numerica”, COD COR RO/03/0715/278.

Centrul nostru de training are in dotare un centru vertical de frezare CNC – Emco Concept MILL 55 dotat cu Fanuc, Siemens si Haidenhaim precum si un strung CNC – Emco Concept Turn 60 dotat cu Fanuc si Siemens.

Obiectivul pe care il urmarim prin implementarea proiectului consta in sprijinirea dezvoltarii societatii bazate pe cunoastere prin perfectionare continua a angajatilor, de aceea va rugam sa tineti cont de faptul ca persoanele absolvente ale cursului de operator CNC trebuie sa demonstreze ulterior imbunatatirea nivelului de cunostinte teoretice si practice la locul de munca si prin urmare, sa aiba sanse de promovare pe o pozitie superioara in cadrul societatii dvs.

In cazul in care sunteti interesati sa va inscrieti la acest curs va rugam sa completati urmatorul chestionar care ne va ajuta sa formam grupele in functie de nevoile de pregatire ale participantilor.

Descarca Chestionar de evaluare nevoi
Descarcă Prezentare proiect POCU
Descarcă Broșură proiect POCU