Knuth-Allmetech organizeaza cursuri de operare si programare pe masini cu comanda numerica.

Cursurile se adapteaza nevoilor de invatare specifice fiecarei grupe de participanti si cuprind in mare notiuni introductive privind operarea masinilor unelte, sisteme de coordonate ale masinilor unelte, domeniile de operare ale masinilor unelte, programarea regimurilor de aschiere, comenzile auxiliare de baza, compensarea sculelor, corectia sculelor, programe, comenzile de deplasare de baza, aplicatii practice.

Cursurile de calificare si perfectionare pentru “operator masini unelte cu comanda numerica” sunt autorizate ANC si se finalizeaza cu diploma recunoscuta de Ministerul Muncii. Celelalte cursuri se finalizeaza cu certificate de participare.

Cursurile se pot face la sediul companiilor pe echipamentele pe care le au in dotare sau la sediul Knuth-Allmetech pe echipamentele urmatoare: Centru de frezare CNC in 3 axe – MILL 55, Strung CNC – TURN 60, Licente multiple de Fanuc, Siemens, Haidenheim si Winmax 5 (Hurco), Licente de proiectare si programare NX CAD CAM.

 

Knuth-Allmetech a primit de la Federatia Patronala din Industria Constructiilor de Masini certificat de acreditare si este autorizata sa acorde absolventilor cursului de operator masini unelte cu comanda numerica credite de formare profesionala continua.