Pretuim oamenii pe care ii formam profesional in cadrul Centrului de Training Tehnic, special conceput pentru dezvoltarea echipelor de specialisti ai clientilor nostri.

Educatia tehnica joaca un rol fundamental in formarea unei generatii europene, deoarece reprezinta cheia dezvoltarii unei societati a comunicarii, a schimbului de idei si valori.

Astfel se va realiza un mijloc de cunoastere si conservare a identitatii industriale atat a cursantilor, cat si a firmelor din care provin.

Prin cursurile CNC, punem în valoare adevaratul potential al specialistilor prin cele mai actuale si eficiente solutii tehnologice si inspiram inovatia prin servicii profesionale de cercetare-dezvoltare.

Allmetech va ofera cursuri CNC – incepatori, avansati si training complet. Cursurile CNC se adreseaza companiilor si se desfasoara la sediul acestora. Programarea cursului CNC se realizeaza in acord cu programul companiei solicitante si al trainerului.

Intrebari frecvente

  • Know-how practic de la traineri cu experienta in productie
  • Eficienta in programul de invatare prin adaptarea training-urilor la nevoile companiei dumneavoastra
  • Accesul la mai multe limbaje de programare in aceeasi locatie
  • Posibilitatea de a face training pe utilaje de ultima generatie fara a va bloca productia
  • Angajati mai motivati prin faptul ca au posibilitatea sa invete si sa devina mai performanti
In functie de tipul de training ales, cunostintele sunt de tipul: notiuni introductive privind operarea masinilor unelte, sisteme de coordonate ale masinilor unelte, domeniile de operare ale masinilor unelte, programarea regimurilor de aschiere, comenzile auxiliare de baza, compensarea sculelor, corectia sculelor, programe, comenzile de deplasare de baza, aplicatii practice.

Limbaje disponibile: Fanuc, Siemens, Haidenheim, Winmax 5, Fagor

Training-urile se pot face la sediul companiilor pe echipamentele pe care le au in dotare sau la sediul Allmetech pe echipamentele urmatoare:
  • Centru de frezare CNC in 3 axe – MILL 55 cu sistem interschimbabil
  • Strung CNC – TURN 60 cu sistem interschimbabil
  • Licente multiple de Fanuc, Siemens, Haidenheim si Winmax 5 (Hurco)
  • Licente de proiectare si programare NX CAD CAM de la SIEMENS

Training-urile se desfasoara la sediul companiilor interesate sau in locatii agreate de acestea. De asemenea, training-urile se pot organiza si in una dintre locatiile Allmetech: Iasi si Timisoara.

Training-urile de calificare si perfectionare operator CNC sunt autorizate ANC.
In functie de training, acesta se finalizeaza cu certificat de participare sau diplome recunoscute de ANC pentru training-uri de calificare si perfectionare.