Hurco Companies este o companie de tehnologie industrială care proiectează și produce comenzi numerice interactive, software și mașini-unelte CNC pentru industria mondială de aschiere si formare a metalelor. Utilajele HURCO vizeaza în principal industrii precum aerospațială, apărare, echipamente medicale, energie, transport și echipamente informatice. Compania are sediul în Indianapolis, Indiana, cu operațiuni de producție în Taiwan și China și își distribuie produsele prin intermediul forțelor de vânzare directe și indirecte din America de Nord, Europa și Asia. Compania are filiale de vânzări, asistență tehnică pentru aplicații și servicii în Germania, Romania, Canada, China, Anglia, Franța, India, Italia, Polonia, Singapore, Africa de Sud și Statele Unite ale Americii.

HURCO GmbH Germania din Pliening lângă München este o filială HURCO USA care îndeplinește o funcție importantă gestionând vânzările și asistența pentru clienți în întreaga Europă din locația sa cheie. Filiala din Germania a fost înființată în 1988 și are acum aproape 100 de angajați.

In gama HURCO gasim:

 • Centre de frezare in 3 axe cu CNC, Centre de frezare in 5 axe cu CNC, Centre de frezare CNC cu portal, Strunguri CNC.

Povestea de succes a acestei companii austriece EMCO, care a fost fondată în 1947, a început cu producția de strunguri convenționale. Între timp, EMCO a devenit unul dintre principalii producători europeni de mașini-unelte și are fabrici de producție în Austria, Germania și Italia. Din decembrie 2011 EMCO face parte din Kuhn Holding GmbH. Ca antreprenor de familie, Günter Kuhn activează în domeniul utilajelor de construcții și al tehnologiei de încărcare din 1973. EMCO a marit portofoliul extins al grupului în segmentul de inginerie mecanică și este acum un pilon important pentru o bază solidă într-un mediu dinamic și globalizat. Compania de familie Kuhn Holding cuprinde 6 unități de producție și 52 de sucursale cu aproximativ 1600 de angajați, generând o cifră de afaceri totală anuală de 649 milioane de euro.

In gama EMCO găsim:

 • Centre de frezare in 3 axe cu CNC, Centre de frezare in 5 axe cu CNC, Centre de frezare CNC cu portal, Strunguri CNC, Centre de frezare si strunguri CNC dedicate trainingului industrial, Solutii personalizate de automatizare, Software specific industriei.

HELLER a fost înființată în 1894 ca un mic atelier meșteresc. Astăzi, grupul cu prezenta globala dezvoltă și produce mașini-unelte CNC de ultimă generație și sisteme de fabricație pentru operațiuni de prelucrare.

HELLER combină tradiția și experiența unei companii de dimensiuni medii de familie cu abordarea integrată bazată pe soluții a unui jucător global.

Fiind unul dintre cei mai importanti producatori de masini-unelte din sectorul aschierii metalelor, avem 2.800 de angajati in intreaga lume. 5 locatii de producție din Europa, Asia și America de Nord și de Sud garantează livrări rapide către clienții noștri. În plus, suntem reprezentați pe toate piețele importante, cu baze de vânzări și servicii și parteneri de service acreditati.

Gama de produse HELLER cuprinde centre de prelucrare cu 4 și 5 axe, centre de prelucrare prin frezare-strunjire, mașini personalizate și mașini specializate, module pentru acoperiri, mașini pentru prelucrarea arborilor cotiti și a arborilor cu came precum și o gamă completă de servicii modulare. Cu HELLER4Industry și HELLER4Use, oferim clienților noștri o gamă extinsă de soluții pentru a obține o productivitate sporită și flexibilitate în producție. HELLER generează soluții complete personalizate pentru o gamă diversă de cerințe de fabricație. De la mașina de sine stătătoare la sistemul de producție complet automatizat la cheie – de la mașini noi la contracte de service complet pana la retrofitare.

Clienții noștri sunt companii din industria automobilelor și furnizorii acestora, din inginerie mecanică generală, tehnologie energetică, tehnologia fluidelor și multe alte sectoare.


Röders este o companie din Germania care produceutilaje performante de frezat și rectificat cu până la 4-5 axe. De la realizarea de piese de înaltă precizie pentru produse precum ceasuri, până la realizarea matrițelor și echipamentelor dentare, Röders ofera clientilor eperienta sa in servicii dedicate și de înaltă calitate pentru a vă face mulțumiți de produsul dvs. final.

Timp de șase generații, Röders și-a câștigat încrederea și aprecierea ridicată pentru produsele sale inovatoare și serviciile fiabile oferite in întreaga lume. Echipe dedicate de ingineri dezvoltă și testează soluții de înaltă tehnologie in-house.

Cu un nivel foarte inalt de dezvoltare în tehnologie si proiectare, control și acționare, utilajele noastre de prelucrare de mare viteză sunt optimizate pentru performanțe cât mai mari în ceea ce privește precizia de prelucrare, calitatea suprafeței și dinamica. Diferite procese de producție pot fi combinate în mașinile HSC. Acolo unde este necesar, mașinile sunt automatizate prin intermediul propriilor soluții. Peste 3000 de utilaje au fost instalate în peste 50 de țări.


KNUTH – profil de corporatie

Un partener puternic pentru prelucrarea metalelor. KNUTH Machine Tools este un furnizor de vârf de mașini-unelte pentru aproape toate domeniile de prelucrare și procesare a metalelor – o companie globală cu filiale și dealeri în peste 30 de țări.

În sediul de 16.000 mp al companiei din nordul Germaniei, clienții isi pot forma o impresie directă despre cele aproximativ 900 de mașini-unelte, pregătite pentru demonstrații și livrare rapidă.

Echipa de consultanță KNUTH este formată din specialisti cu experiență și ingineri din industria prelucrării metalelor, care vă vor ajuta să găsiți mașina și soluția perfectă pentru afacerea dumneavoastră. O echipă de service înalt calificată oferă asigurări că putem interveni rapid pentru a satisface nevoile clienților noștri.

Tehnicienii KNUTH garantează implementarea unor măsuri stricte de calitate, de la producător până la livrarea utilajelor. Tehnicienii noștri se pot ocupa, de asemenea, de instalare, punere în funcțiune, precum și de instruirea si preagătirea operatorilor.

Compania de familie fondată în 1923 se află acum la cea de-a 4-a generație, Philip și Kristian Knuth lucrează alături de proprietarul Karsten Knuth.

Clienții noștri

Baza noastră de clienți este cât se poate de diversă și variază de la ateliere mici la corporații globale. Ne bazăm pe industria prelucrării metalelor. Mai mult decât atât, furnizăm sisteme de producție care trebuie întreținute sau care sunt angrenate activ în cercetare, dezvoltare și școlarizare unor companii dintr-o mare varietate de industrii.

Produsele noastre

Portofoliul KNUTH variază de la tehnologii de prelucrare CNC și convenționale, cum ar fi mașinile de strunjit, frezat, găurit și rectificat, până la un număr mare de tehnologii de prelucrare a tablei cum ar fi mașinile de tăiat cu laser, apă și plasmă, mașini de îndoiri, foarfeci și prese pentru pliere.

Furnizăm utilaje de dimensiuni diferite, de la mașini de găurit mici pentru ateliere până la centre de frezare CNC tip portal. Toate produsele noastre sunt primite de la furnizori atent selecționați din întreaga lume cu care dezvoltăm și inovăm continuu produsele.


Partenerul dumneavoastra pentru automatizare CNC. O necesitate, acum mai mult ca oricând.

Automatizarea nu este nimic nou, nici măcar în industria prelucrătoare. Construim cu RoboJob soluții ușor de utilizat de aproape 15 ani, care pot crește semnificativ randamentul, flexibilitatea și eficiența parcului dvs. de mașini. Peste 1.000 dintre roboții noștri au fost deja instalați in piata. Nimeni altcineva nu se poate compara cu asta.

Un lucru nou este necesitatea absolută de a investi în automatizarea parcului dvs. de utilaje. Acum mai mult ca niciodata. Ultimele luni au arătat într-un mod foarte dureros cât de dependenți suntem cu toții de industria noastră manufacturieră. A devenit repede evident că a existat o lipsă de măști de gură, paturi de spital și aparate de respirat. De asemenea, s-a constatat că marea majoritate a acestor produse sunt produse în străinătate.

Acesta este momentul să ieșim din zona noastră de confort și să căutăm soluții care altfel s-ar putea să nu fie atât de evidente. Abia atunci vom reuși să ne revitalizăm industria de producție locală, urmărind în același timp satisfacția operatorului la locul de muncă. Mașina dvs. CNC poate face mai mult, iar RoboJob vă poate ajuta să profitați mai mult de ea.

Acum este momentul să facem pasul către automatizarea CNC. RoboJob este partenerul care vă poate oferi cel mai extins portofoliu de pe piață. Mai mult, vă puteți baza pe experiența noastră cu peste 1.000 de instalari.


De la înființarea companiei, în 1988, Takumi a fost dedicată dezvoltării, producției și tehnologiei de aplicare a centrelor de prelucrare de mare viteză, cu vânzări în principal în Europa, America, Taiwan și China. Utilajele Takumi sunt destinate industriilor Aerospațiala, Aviaţie, Automotive, Productie de energie, Constructie de utilaje, Matriterie, Medicala, Optică, Cercetare.

Takumi proiectează și produce centre CNC de prelucrare de mare viteză cu portal, în principal pentru industria matrițeriei. Takumi cunoaște exact cerințele clienților și se străduiește să ofere o gamă completă de produse și să satisfacă diverse nevoi ale clienților.

Toate produsele sunt proiectate pe baza analizei pieței, rezultând în designuri de produse orientate către client.

În plus, Takumi a construit parteneriate pe termen lung cu furnizori cheie. Toate componentele utilizate provin de la producători de primă clasă și furnizori profesioniști. Takumi produce utilaje de înaltă calitate și de înaltă eficiență în conformitate cu sistemul de management al calității ISO 9001: 2008.

În iulie 2015, Takumi a fost achiziționată de producătorul de mașini HURCO CNC din SUA.


Cum putem obține un rezultat excelent în cel mai scurt timp posibil și cu utilizarea minimă a resurselor? Această întrebare ne-a fost adresată aproape zilnic în ultimii 30 de ani. Vă oferim răspunsul astăzi cu soluții care acoperă fiecare aspect al prelucrarii cavității, al manipulării și al optimizării proceselor controlate de software în fabricarea sculelor și a modelelor. În acest scop, combinăm tehnologii inovatoare cu o bogată experiență, aducând astfel capabilitati hardware și software într-o interacțiune extrem de eficientă. Acest lucru aduce beneficii clienților noștri: prin precizie, calitate și transparență a proceselor, îi sprijinim pe calea către producția modernă.

Totul a început la scară mică: Alfred Zimmer și Klaus Kreim au construit prima mașină EDM pentru prelucrare de cavitati în 1985. La sfârșitul lunii noiembrie 1985, a fost livrată companiei Lego. Șase angajați au asistat fondatorii companiei în primii pași incitanti de-a lungul drumului. Astăzi 100 de angajați lucrează pentru compania noastră. În ultimul sfert de secol, întreprinderea mică a devenit o companie mare de inginerie, care furnizează produsele sale tehnologice de vârf către un portofoliu internațional de clienți din domeniile de activitate ale mașinilor EDM, sistemelor de manipulare și soluțiilor software. În tot acest timp, am rămas fideli rădăcinilor noastre: rămânem încă angajați în regiunea în care compania a crescut.


IMS Software, Inc., fondată în 1989, este un lider mondial în furnizarea de soluții și servicii de postprocesare, verificare și simulare NC pentru companiile care caută un avantaj competitiv în industria prelucrătoare. Cu sediul central în Haverhill, MA., soluțiile IMS sunt vândute în întreaga lume, răspunzând nevoilor companiilor de toate dimensiunile, în principal în industria auto, aerospațială și de apărare, producția generală și mașini și industriile electromecanice.

Profilul Companiei

IMS Software are peste 30 de ani de experiență în industria furnizării de soluții complete de postprocesare adaptate fiecărui client. Având interesul de a păstra mulțumirea fiecărui client, ne mândrim cu livrarea la nivel de lider a industriei de produse, servicii și asistență la o fracțiune din costul concurenților noștri. Companiile mari și mici – cele mai importante companii CAD / CAM din lume pana la cele mai mici ateliere de prelucrari – găsesc continuu noi modalități de a utiliza software-ul IMS pentru a îndeplini și a depăși cerințele zilnice.

Cele mai importante companii de producție din lume se bazează pe IMS Software pentru a-și îndeplini cele mai dificile cerințe de producție.


Oferta diversa de solutii software CAD-CAM pentru industrie. Furnizor de servicii profesionale în domenii precum CAD (Computer Aided Design), inginerie 3D, GIS (Geographic Information System) și CAFM (Computer Aided Facility Management), lucrând în special pentru clienți din Franța, Germania, Olanda, Belgia, Marea Britanie și SUA. Avantajele competitive ale companiei pornesc de la o echipă dinamică și experimentată de ingineri și proiectanți.

Misiune

Misiunea companiei este aceea de a stapîni, selecta, dezvolta și implementa tehnologii inovative, soluții proactive și servicii sau lucrări cu grad mare de complexitate pentru a ne ajuta clienții in a-și optimiza, moderniza, standardiza si digitiza spațiile în care-și desfașoară activitatea, capacitațile de producție, facilitațile pe care le dețin și proprietațile pe care le administrează.

 • Conversii CAD (draft-uri, clădiri și instalații, desene pentru construcții)
 • Generare date CAFM – Computer Aided Facility Management (inventarul spațiului, planul de evacuare în caz de incendiu, managementul materialelor)
 • Editare rasterizata (procesarea desenelor scanate)
 • Generare date GIS (Geographic Information System)
 • Rețele urbane de toate tipurile: gaz, apă, canalizare, electricitate, comunicații
 • Conversii 2D / 3D (Architectural Desktop, Revit)
 • Întreținerea desenelor (conversii, relayering, legătura cu baza de date)
 • Aparate mecanice
 • Incinte pentru aparate electronice
 • Modelare 3D bazata pe desene 2D
 • Relevee ale construcțiilor
 • Analiza spațiilor (clădiri – planuri ale etajelor – măsurători la fața locului, generarea desenelor AutoCAD pe baza măsurătorilor, planuri CAD ale ocupării pe departamente,desene CAD ale planurilor spațiilor, generarea rapoartelor asupra spațiilor)
 • Standardizarea spațiilor, în conformitate cu standardele europene și internaționale (EN15221-6, BOMA, BSI&RICS, NEN 2580, DIN 277 )
 • Inventarul echipamentelor, al mobilierului și LVA
 • Certificare energetică și auditul construcțiilor
 • Planuri de evacuare în caz de urgență
 • Consultanță pentru managementul relocărilor
 • Dezvoltarea standardelor interne
 • Distribuitor al pachetelor software CAMWORKS
 • Suport tehnic, cursuri, certificări și servicii cu valoare adăugată pentru CAMWORKS în România.

HAIMER este o companie de dimensiuni medii, administrată de o familie, situată în Igenhausen, Bavaria, lângă Augsburg, Germania. Proiectăm, producem și comercializăm produse inovatoare de înaltă precizie pentru tăierea metalelor, precum și pentru alte ramuri, inclusiv prelucrari in automotive, aerospace, energetice, feroviare și generale.

În plus față de oferta noastră largă de portscule în toate interfețele și lungimile populare, inclusiv mașinile noastre de shrinkfit și echilibrare, precum și palpatorii 3-D, scule aschietoare din carbură solidă, oferta noastră de produse include acum și mașini de presetare a sculelor.

Din aprox. 800 de angajați în întreaga lume, 500 lucrează la principala noastră unitate de producție din Igenhausen împreună cu cele mai moderne mașini și un nivel înalt de automatizare. La cel de-al doilea loc de producție HAIMER din Bielefeld, cu 50 de angajați, sunt fabricate mașini de presetare HAIMER Microset. Angajații noștri experimentați, dinamici și cu înaltă calificare garantează binecunoscutul și celebra calitate „produs de HAIMER”. Ca o companie activă de antreprenori cu aproximativ 50 de ucenici și o rată de absorbtie internă foarte mare, HAIMER este capabilă să își asigure viitorii angajați calificați și să își îndeplinească contribuția la educarea tinerilor adulți, precum și la asigurarea viitorului locației noastre de producție germane.

În calitate de lider de piață european în domeniul tehnologiei de fixare a sculelor, cu o capacitate zilnică de aprox.4.000 de portscule, păstrarea avantajului tehnologic al produselor noastre este foarte importantă pentru noi. Din acest motiv, în fiecare an investim între 8 și 10% din veniturile noastre în cercetare și dezvoltare. În fiecare zi dorim să fim mai buni iar acest deziderat funcționează perfect cu filozofia noastră corporativă: Calitatea câștigă.


Mitutoyo Corporation

Obiectivul clar și fără compromisuri de a oferi cea mai bună calitate a produselor și a valorii disponibile oriunde a determinat Mitutoyo, de la începuturile umile din 1934, să devină primul furnizor de echipamente de metrologie din lume. Incluzand dezvoltarea, producția și vânzările, compania operează în peste 100 de țări. Numai în Japonia, Mitutoyo operează două locații de dezvoltare, 10 unități de producție, două institute de metrologie, cinci laboratoare de calibrare, șapte centre de service și șapte centre de soluții M³, în plus față de sediul central și birourile de vânzări Kawasaki.

la nivel internațional, Grupul Mitutoyo are o prezență majoră în aproape 40 de țări, menținând peste 80 de sucursale și rețele naționale de distribuție, 65 de centre de soluții M³, 17 locații de producție, șase laboratoare de cercetare și dezvoltare, 12 institute metrologice și 20 de laboratoare de calibrare. În plus, există reprezentanți Mitutoyo în aproximativ 60 de alte țări. Această infrastructură extinsă la nivel mondial înseamnă că clienții noștri se bucură de asigurarea asistenței locale și de sfaturile tehnice la nivel mondial, de rezerva logistica pentru a-și păstra echipamentele vitale de măsurare într-o funcționare eficientă și profitabilă, cu minimul de timpi morti, oriunde s-ar afla.Acest lucru este deosebit de important pentru clienții noștri care au nevoie de același nivel de sprijin pentru partenerii și furnizorii lor din țări străine, pe care îl primesc ei înșiși de la Mitutoyo.


Schut Geometrical Metrology (Schut Geometrische Meettechniek bv) este o organizație internațională, înființată în 1949, cu cinci birouri în toată Europa, specializată în dezvoltarea, producția, vânzările și serviciile de aparatura și sisteme de măsurare de precizie. Schut Geometrical Metrology este certificat ISO 9001. Serviciile noastre de încredere și connsultanta tehnica excelenta vă ajută să stabiliți strategia dvs. de calitate optimă. Produsele dezvoltate și produse de Schut Geometrical Metrology sunt mașinile de măsurat coordonate CNC 3D DeMeet (video, cu palpator și model multi-senzor) și sistemele de fixare a produselor. Pe lângă produsele unor producători cunoscuți precum Magnescale (scale electronice, indicatoare și unități de afișare), TESA, Mitutoyo, Helios-Preisser (instrumente de măsurare), Fisso (standuri de masurare), Käfer și Peacock (ceasuri comparatoare), Witte (dispozitive de fixare Alufix) Peak (lupe și microscoape), LMW (calibre), Schwenk și Krœplin (instrumente de măsurare interne / externe), Dino-Lite (microscopuri digitale) și Renishaw (sisteme de masurare) Schut oferă o gamă largă de echipamente de măsurare la prețuri de diferite intervale, cum ar fi microscoape, mese de masurare si control, suporti de măsurare, ceasuri comparatoare, rigle de masurat lungimi, rigle de control, echere, instrumente de măsurare a unghiurilor, micrometre și sublere.