Încarc Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Allmetech impreuna cu Zimmer&Kreim va invita la o incursiune spre era
industriala 4.0

Inscrie-te acum
Pentru inovatorii care vor sa implementeze procese demne de era industriala 4.0, Allmetech, impreuna cu Zimmer&Kreim, pregatesc o calatorie minunata in inima Germaniei. Spre deosebire de evenimentele pline de discursuri si prezentari, 4.0 Experience propune un format experential prin vizite direct la clientii Zimmer&Kreim care au implementate solutii complexe de automatizari.

Participantii vor putea vedea pe viu care sunt beneficiile automatizarilor industriale si pot discuta cu cei care le-au implementat.

Intreg evenimentul reprezinta o incursiune practica in procesele de automatizare ale companiilor producatoare germane, clienti Zimmer&Kreim.

Cine este ZK?

Zimmer&Kreim este o companie germana specializata in solutii de automatizare a productiei prin sistemele Chameleon. Zimmer&Kreim s-a impus in automatizarile de tip Industry 4.0 printr-o abordare diferita: incearca sa revolutioneze automatizarea si software-ul prin soluții simplificate si intuitive la maximum.

Solutiile Zimmer&Kreim se pliaza cel mai bine companiilor romanesti mici și medii in cautare de solutii inteligente de eficientizare.

Cui se adreseaza

Daca esti manager de companie sau director tehnic si vrei sa pasesti pe drumul catre a patra era industriala, atunci vei trai evenimentul Z4.0 Experience ca pe o experienta extraordinara, care te va inspira sa implementezi solutii de eficientizare a productiei in compania ta.

Organizarea evenimentului

Germania, zona Frankfurt
Transport cu avionul pe ruta Bucuresti – Frankfurt – Bucuresti
Cazare 1 noapte hotel
Costuri incluse in invitatie: transport in Germania, cazare si masa
Costuri neincluse: transportul Romania – Germania – Romania
Numar locuri disponibile: 5
Inchidere inregistrari: 5 mai 2017

Detalii suplimentare

Monica Cretu – monica.cretu@allmetech.com / +40 732.050.050

Distribuie acest articol pe oricare din canalele de social media