#CONCURS

Care e preferata ta? EMCO S45 sau EMCO S65?

Scrie-ne într-un comentariu , dă like paginii noastre de Facebook și poți câștiga prin tragere la sorți una dintre cele 5 șepci EMCO!

 

REGULAMENTUL CONCURSULUI S-LINE

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul Concursului este SC ALLMETECH TOOLS & MACHINES, cu sediul in Iasi, str. Morilor 36. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare („Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii.

SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI Concursul se va desfasura in perioada [20] octombrie- [25] octombrie 2017 pe pagina de Facebook a companiei Allmetech, https://www.facebook.com/Allmetech/?ref=br_rs

SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea. Nu pot participa angajati ai Organizatorului, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate al participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa aiba un cont de Facebook, completat cu o adresa de email valida si nume / prenume reale.

SECTIUNEA 4. MECANISMUL CONCURSULUI Utilizatorii vor afla de concurs de pe pagina Allmetech Romania de pe Facebook. Utilizatorii se pot inscrie in concurs in perioada 20 -25 2017, astfel: 1. Intra pe pagina Allmetech Romania de pe Facebook 2. Devine fan al paginii de mai sus. 3. Alege intr-un comentariu masina S45 sau S65.

SECTIUNEA 5. PREMIILE CONCURSULUI ȘI DESEMNAREA CASTIGATORILOR. Se vor acorda ca premii 5 sepci Emco prin intermediul platformei random.org. Toti cei care au respectat pasii concursului vor fi introdusi in random.org. Primii 5 din lista de pe random.org vor fi desemnati castigatori.

SECTIUNEA 6. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI Castigatoriilor concursului de pe Facebook  li se va aduce la cunostinta rezultatul concursului in 24 de ore dupa incheierea jurizarii, astfel: vor fi contactati prin mesaj pe Facebook si li se va afisa numele pe pagina Allmetech Romania de pe Facebook. In cazul in care castigatorii nu trimit in 72 de ore informatiile solicitate de Organizator sau daca au furnizat date de contact eronate/ incomplete, premiul se va acorda altui utilizator, ales prin acelasi mecanism. Castigatorii vor intra personal in posesia premiului, incepand cu data 15 noiembrie 2017, astfel: Organizatorul va trimite prin curier premiul la datele furnizat de castigator. Daca acestea sunt eronate sau nu poate fi gasit la adresa, premiul se anuleaza.

SECTIUNEA 7. LITIGII In cazul unor litigii aparute intre Allmetech Romania si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.