Editia din acest an a renumitului eveniment se va desfasura intre 5 si 10 octombrie, in prestigiosul centru expozitional Fiera Milano, fiind organizat de UCIMU-SISTEMI PER PRODURRE (Asociatia Producatorilor de Masini-Unelte, Roboti si Automatizări) si sustinut de CECIMO (Asociatia Europeana a Producatorilor de Masini-Unelte).

1ea6370

CECIMO, detinatorul marcii EMO, a considerat Milano ca fiind cea mai buna alternativa la Hanovra. Astfel, EMO, eveniment itinerant, este organizat o data la doi ani, alternativ la Hanovra si Milano.

Acest fapt este o confirmare a eficientei aparatului organizatoric italienesc, bazata pe o lunga experienta in organizarea de evenimente, dar si pe experienta industriei italiene, care ocupa locul patru in lume in domeniul productiei si locul trei in ceea ce priveste exportul.

Peste 100.000m2 din suprafata efectiva de expunere au fost deja retinuti cu opt luni inainte de deschiderea EMO MILANO 2015. Pragul celor 95.000m2 de expunere, ocupati la editia din 2009 a EMO MILANO, au fost de mult depasiti. Daca tendinta de crestere manifestata pana acum va fi confirmata, se presupune ca expozitia va ocupa 120.000m2.

Centrul expozitional din Milano va gazdui cea mai mare expunere de masini-unelte, roboti, sisteme de automatizare, fabricatie aditiva, accesorii de mecatronica si solutii tehnologice, reprezentand o industrie care produce 64 miliarde €.

La EMO MILANO 2015 sunt asteptati 1 600 de expozanti si 150 000 de vizitatori din circa 100 de tari, editia din acest an avand si avantajul suprapunerii cu expozitia mondiala EXPO 2015.

Conectat direct cu centrul expozitional fieramilanoRho-Pero, website-ul EXPO 2015 va oferi companiilor de la EMO MILANO 2015 multe informatii despre evenimentele ce se vor desfasura in perioada respectiva.

Desfasurarea simultană a celor doua evenimente va produce o reala sinergie pentru sutele de mii de vizitatori care vor veni la Milano din toate colturile lumii.

Mai multe detalii despre acest eveniment mult asteptat puteti gasi pe: http://www.emo-milano.com/

sursa articol: http://www.ttonline.ro/