HAIMER este o intreprindere familiala de marime medie situata in Igenhausen, Bavaria, care proiecteaza si vinde produse inovatoare de inalta precizie pentru prelucrari prin aschiere, precum si pentru alte ramuri, inclusiv automobile, industria aerospatiala, energetica, feroviara si prelucrari generale.

Aceasta companie detine cea mai larga gama de portscule, dar si masini de echilibrare,  senzori 3-D, scule din carbura solida si adaptoare de roti pentru rectificare.

Cu aproape 500 de angajati la nivel mondial, compania detine in prezent cele mai moderne masini si un nivel ridicat de automatizare. Angajatii cu experienta si inalta calificare garanteaza cea mai inalta calitate „marca HAIMER.”  HAIMER este in masura sa ofere un viitor sigur angajatilor sai calificati si contribuie la educarea tinerilor prin programele de training si calificare profesionala pe care le ofera.

In calitate de lider pe piata europeana in domeniul portsculelor, cu o capacitate zilnica de productie de circa 2.000 de portscule, compania doreste sa isi mentina pozitia pe piata. Din acest motiv, in fiecare an, investeste intre 8 și 10% din profit in cercetare si dezvoltare. Astfel, isi consolideaza pozitia in permanenta, bazandu-se pe principiul „calitatea invinge”.