rxp
Centre verticale de frezare si rectificare (JIG Grinding) cu CNC in 5 axe (RXP)

Sunt rezultatul unui proces de dezvoltare de lunga durata privind construcția de mașini in cadrul Röders HSC. Cu mai multe brevete si optimizari privind reducerea emisiilor si a uzurii masinilor cu motor liniar de economisire a energiei, aceasta serie atinge cea mai mare precizie posibila, dinamica si indicatorii de suprafata maxim posibili in numeroase domenii de aplicare.

Solicita oferta personalizata
rxs
Centre verticale de frezare cu CNC in 5 axe cu doi arbori (Double – spindle) (RXS)

au fost, in consecinta, dezvoltate cu accent pe dinamica foarte mare pentru aplicatii, in cazul in care reducerea la minimum a timpilor de prelucrare este prima prioritate. Bazat pe seria RXP, axele in miscare sunt concepute in constructii rigide din aluminiu cu greutate redusa. In plus, in mod semnificativ, au fost integrate motoare mai mari in axele liniare si rotative. Aceasta are ca rezultat o dinamica cu pana la 3 g de acceleratie.

Solicita oferta personalizata
rxu
Centre verticale de frezare cu CNC in 3 axe (RXU – QUADROGUIDE®)

Au rigiditate tripla in comparatie cu masinile RXP. Un design nou in totalitate al constructiei portalului, cu conceptul QUADROGUIDE®, optimizeaza transmisia fortelor din cele 4 colturi ale axei Z prin intermediul suportului Y in pod masiv. Capacitate mare de degrosare si de lunga durata sunt indicatorii care garanteaza rezultatele asteptate. Motoarele lineare puternice in toate axele ating cea mai mare dinamica si precizie.

Solicita oferta personalizata
rhp
Centre verticale de frezare si rectificare (JIG Grinding) cu CNC in 5 axe (RHP)

Combina tehnologia moderna de actionare directa, cu moduri de ghidare hidrostatice. Acestea ating cea mai mare precizie posibila, precizia geometrica si de absorbtie. In consecinta, masinile RHP sunt ideale pentru producerea de suprafete optice, in special in cazul dotarii masinii cu ultra-precizie care actioneaza cu aer axul RSA-60.

Solicita oferta personalizata