Suport tehnic de specialitate

Dumneavoastra ne puteti trimite piesa pe care doriti sa o executati, iar noi va pregatim o solutie tehnica personalizata, care se va plia perfect solicitarilor dumneavoastra. De asemenea, ca sa obtineti cele mai bune rezultate, este important ca dotarea pe care v-o oferim sa se integreze si sa functioneze ca un tot unitar in ansamblul dumneavoastra industrial. De aceea, Allmetech va sustine in folosirea dotarilor cu suport tehnic in selectarea, implementarea si folosirea lor, garantand, in acelasi timp, functionarea la un nivel inalt de performanta.

Implementarea si validarea solutiei

Aveti la dispozitie intreaga experienta Allmetech, acumulata prin implementarea a peste 150 proiecte de investitii de succes. Daca dumneavoastra veti decide, va putem ghida pasii pe tot parcursul implementarii solutiilor tehnice selectate: instalare si punere in functiune, pregatire si formare a personalului, realizare de teste pentru validarea solutiei implementate.

Echiparea utilajului cu scule si sisteme de prindere

Cu un portofoliu de 15 furnizori importanti de scule si sisteme de prindere cu care Allmetech colaboreaza de peste un deceniu, aveti posibilitatea de a selecta echiparea masinilor unelte in functie de aplicatiile pe care dumneavoastra le aveti de realizat si de utilajele in dotare.

Dotarea cu aparatura de masura si control

Masurarea calitatii este esentiala in procesul de productie si de aceea veti gasi la Allmetech o gama larga de solutii de masurare, de la aparatura de masura si control pana la dotarea completa a unui laborator metrologic.

Instruire pentru operarea echipamentelor

Livrarea echipamentelor catre dumneavoastra este insotita de un program amplu de instruire, personalizat in functie de nivelul de pregatire al participantilor. Veti gasi in lectorii Allmetech oameni cu o mare deschidere in a va impartasi din experienta practica acumulata in procesul de productie si in a va oferi sfaturi pentru folosirea echipamentelor cat mai profitabil.

Service, revizii si intretinere echipamente

Atat intretinerea echipamentelor, cat si respectarea masurilor recomandate de furnizori sunt aspecte foarte importante pentru pastrarea intacta a parametrilor de functionare pe termen lung. Atat in perioada de garantie cat si post garantie, Allmetech ramane aproape de dumneavoastra prin service, piese de schimb, revizii periodice si asistenta in intretinerea echipamentelor. 

Suport pentru optimizarea procesului de productie

Eficienta in folosirea echipamentelor este o conditie esentiala pentru cresterea profitabilitatii. Astfel, imbinand tehnologia dezvoltata de furnizori cu know-how-ul si experienta acumulata de-a lungul anilor, Allmetech vine in sprijinul dumneavoastra cu servicii de optimizare a procesului de productie. Aceste optimizari va ajuta sa cresteti profitabilitatea prin reducerea timpilor de fabricatie si cresterea productivitatii.

Servicii de automatizare

Puteti selecta si implementa, prin intermediul Allmetech si furnizorii sai de roboti, solutii de automatizare pentru eficientizarea diverselor etape din procesul de productie. Automatizarile masinilor CNC cu brat robotic au cea mai rapida amortizare a investitiei din industrie, alaturi de alte beneficii, precum: programare usoara, configurare rapida, re-instalare flexibila si siguranta in utilizare.

Realizare si implementare de postprocesoare NX CAM Siemens

Pentru functionarea armonioasa a echipamentelor cu softurile CAD CAM comercializate, Allmetech realizeaza, testeaza, personalizeaza si implementeaza postprocesoare pentru orice tip de utilaj CNC pentru utilizatorii de NX CAM Siemens (anterior Unigraphics).

Realizarea de programe la tema

Daca aveti nevoie de un partener cu care sa colaborati in realizarea de programe, ne puteti trimite desenul de executie, iar noi realizam programul NC in functie de utilajul pe care il aveti in dotare.

Solutii de finantare

Prin intermediul partenerilor Allmetech, aveti la dispozitie solutii financiare, rapide si eficiente care au la baza un contract atractiv de leasing sau inchiriere pe termen lung.