Anul acesta, ALLMETECH a participat pentru a IV-a oara la Targul Tehnic International Bucuresti. Pe parcursul celor patru zile de targ, toti vizitatorii au avut oportunitatea de a cunoaste echipa ALLMETECH, precum si serviciile pe care le oferim. De asemenea, un punct major de interes l-a reprezentat faptul ca alaturi de noi au fost prezenti si reprezentanti ai principalilor furnizori: CNC-TAKANG, HURCO, EMCO, KNUTH, precum si partenerii Acces Project Investments si Asociatia Tehnica de Formare Profesionala „TEACH ING”.
Producatorul de masini CNC- TAKANG a prezentat in premiera un strung paralel CNC cu distanta intre varfuri de 4 metri si diametru de rotire peste batiu de 2 metri. Acest strung s-a numarat cu siguranta printre atractiile targului.
HURCO a realizat demonstratii live pe 2 centre CNC reusind astfel sa capteze atentia vizitatorilor. De asemeanea, a impresionat prin tehnologia incorporata in cele doua centre, tehnologie care reuseste sa ofere utilizatorilorutilaje complexe, dar care sunt foarte usor de operat si programat.
In cazul in care doriti sa achizitionati masini educationale, EMCO este producatorul perfect. Acesta a prezentat la targ un concept nou, si anume panoul de control interschimbabil. Masinile educationale EMCO dotate cu panou de control interschimbabil pot fi echipate cu diferite soft-uri de prelucare CNC, astfel incat angajatii dumneavostra pot invata mai multe limbaje de programare pe aceeasi masina.
Producatorul german KNUTH a fost prezent pentru a doua oara la TIB, anul acesta prezentand o gama larga de utilaje din care amintim: strunguri conventionale, centre de frezat si prese.
Principalele momente placute din cadrul targului au fost acealea in care ne-am reintalnit cu prieteni dragi din toate colturile tarii: clienti, parteneri si colaboratori, iar pe aceasta cale dorim sa le multumim pentru ca au fost inca o data alaturi de noi, pentru ca ne-au sustinut si pentru minunata colaborare.
Si la fel ca la orice eveniment, am cunoscut persoane noi si companii noi pe care asteptam sa-i cunoastem si sa-i sustinem in activitate prin serviciile pe care noi le oferim:

  •  consultanta in achizitionarea de utilaje si scule;
  •  furnizarea de echipamente industriale;
  •  service si mentenanta;
  •  formare profesionala in domeniul tehnic, economic si lingvistic;
  •  consultanta pentru scrierea si implementarea proiectelor de finantare cu componenta nerambursabila.

Toate la nivel national!