În perioada 22- 23 ianuarie a avut loc la București trainingul ”Marketing Essentials for Solid Edge & Femap” organizat de cei de la SIEMENS și care a reunit parteneri din zona Europei de Est precum: Croația, Slovacia, Ungaria, Bulgaria și România.

La acest training au fost puse bazele strategiilor de marketing pentru anul 2015 pentru gama de produse Mainstream Engineering, dar bunele practici discutate pot fi extinse pentru întreaga gamă de produse SIEMENS.

Prin dezbateri  s-au identificat elementele cheie ale unui eveniment de succes, webinar reușit și campanii online cu impact. Experiența fiecărui partener prezent a fost punctul de plecare al fiecărei discuții, dezvoltat și generalizat pentru a putea fi personalizat de la caz la caz.

De la elemente fundamentale la topicuri mai avansate, cele 2 zile de training au abundat de informații esențiale în organizarea tuturor activităților de marketing ale partenerilor pentru anul în curs. Au fost scoase în evidență informații noi, dar și reluate informații mai vechi pentru a creea imaginea unitară asupra a cea ce înseamnă o strategie de promovare coerentă.

Elementul esențial punctat de-a lungul celor 2 zile a fost relația din interiorul echipei și importanța vitală pe care o are comunicare dintre echipa de marketing și cea de vânzări în conturarea și executarea strategiei. Aceasta este de fapt cheia! Orice acțiune de marketing trebuie să aibă în vedere modalități de cuantificare și de fructificare a contactelor obținute pentru a putea transforma un click într-o vânzare sau o nouă oportunitate de colaborare.

S-a discutat despre direcția industriei și particularitățile ei din fiecare țară participantă la training. S-au contorizat și canalele de comunicare cele mai de succes și importanța unei prezențe online puternice, în special în Social Media.

ALLMETECH  investește în permanență în formarea și dezvoltarea echipei sale. Participarea la astfel de evenimente aduce un plus de calitate și valoare companie, lucru menit să crească valoarea și succesul clienților ALLMETECH.

Marketing Essentials for Solid Edge & Femap